Friday, January 4, 2013

not so bad 2013

how your new year peeps?
mine is quite mind blowing..

first day keje dalam tahun baru ni sgt aneh kejadiannya. hahahaha
dimulakan dengan plan awal pagi nak pakai  brown suit.tgh sibuk meng'Iron' tudung dgn penuh semangat. tup2..... berlubang.aiseh....
terpqksa capai ja baju dengan tema aku redha seadanya . pink is also nice okay.

bila dah kena hon berkali2 ngan mr abah baru Ml terima kenyataan bahawa Ml kena redha sebb jam dah lewat sgt utk bergaya. waktu  Ml berlari anak ke kereta sambil mengunyah breakfast yg mmg super fast..... i saw my reflection in the mirror. owh shoot!!!!!!!

Lupa yg shirt yg Ml pakai tu jarang n im not wearing inner. orait now im gonna be PSP victoria secret model for th whole day. nk xnak terpaksa la pakai blazzer smpy petang.

thats not all.tudung pink yg Ml pakai plak betol2 xmahu bekerjasama. bad tudung day. penat betulkan tp awning tudung tu tetap jd makcik2 shape.

lunch hour Ml mmg terpaksa kuar beli brg utk program... guess what. im wearing selipar jamban g office guys.....hahahaha Ml terpaksa pakai spare shoes yg dah ancient terbiar kt opih... Ml sarung jugak kasut yg menyakitkan tu g jj. tgh sibuk memilih brg kat Mr DIY tetiba Ml rasa xselesa ...owh no auntie P  is visiting rupanya.... Ml rush ke watson utk libress... great... mcm xsempat besok dia nak buat kunjungan....

then yg paling best, masa Ml di aunties ann tapau lunch, my savior shoes is breaking.... kasut tu patah n pecah... imagine....hadoih..... Ml buang kasut tu jam yu juga di parking lot. dan saya berkaki ayam balik ke opih. yes barefoot.

tetapi yg anehnya Ml lgsg xbad mood... wpon mcm2  dugaan i still manage to laugh at myself. happy sangat. rasa lawak sangat. pelik.  so i think 2013 adalah tahun yg menunjukkan kekuatan saya dalam apa juga situasi. harap2 mcm tu lah sampy ke sudah... yeyay.

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete