Sunday, December 30, 2012

2012 wishlist

2 More days to go to new year 2013.

Sebagai manusia biasa yg banyak cita2 mesti kita dah senaraikan benda2 yg kita nak untuk sepanjang tahun 2013 kan? 

Tapi hari ni Ml xnak bincang wishlist untuk tahun depan lagi.
Now im gonna reveal semua wishlist Ml yg dah tercapai sepanjang tahun 2012.
 Check it out peep



Ok. Cuba tengok betol2 screen shot kat atas. Im not kidding. Lepas ML baca jek keputusan hari tu ML terus solat syukur. 
5 kali Ml ambil ujian ni. 4 kali kandas. Sepanjang 3 tahun di UMS dulu satu paper pon ml xpernah repeat. tapi sejak mula kerja tahun 3 baru Ml lulus ujian ni. funny rite?  Thats fact. Sumtimes betul juga Ml rasa semua ni base on luck. 
Ml jawab sama jek macam ML kandas dulu tapi lulus jek pon kali ni. 
Nak lepas exam ni punya lah azab n bergelen2 airmata ML tumpah. 

"saya lulus sebb saya study. awak xstudy ker?"
"nak exam kena buat persediaan awal"
"owh.... ada org xlulus2 exam lagi kat cni rupanya"
"la... dah lama keje xkonfirm g ker?"
"lanjut setahun jek tau... kalo x dismiss" 
alhamdulillah ML x kena pon Lanjutan Percubaan pperkhidmatan

People dont wanna hear what make u feel the worst because they just wanna say something bad about others to feel better about themselve. trust me.
now, im good.
Alhamdulillah Ml terpilih  antara rakan2 yg di uji. So kami kenal erti keberkatan dan rendah diri.




ha yang ni wishlist kedua tercapai. nak beli dah bertahun, akhirnya Ml pejam mata beli juga. 
Mahal (bg justifikasi org susah mcm ML).
But i think its wotrhwhile.
Berbaloi.




Im not really a gadget person. Tapi ML memang bercadang nak beli memandangkan semua kawan2 psychoff even orangers pon antisosial sekarang. Semua egang fon. kalo nak cakap ngan org sebelah kita... Tweet lagi cepat dia response. 
So i had to buy it.
and
i loveeeeeeeeeeeeee it much more than i ver imagine.


Om have a great laugh then.
Ml baru nak amek lesen kereta
At least im doing sumthing about it.



So i think 2012 banyak uji mental n fizikal ML but nothing i do regret.

ML ada cita2 dah lama untuk 2012, i wanna get married on
 20.12.12
(cita2 dr form 3 nih)
Tapi kita hanya mampu merancang coz Allah have a better plan for me.

welcome 2013 coz i have a lot more wishlist need to be fulfilled.



1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete